Vaak Gestelde Vragen

Bent u erkend?

Jazeker, ik heb een 3-jarige opleiding gevolgd voor voetreflextherapeute. Daarna heb ik de opleiding tot stressconsultant gevolgd en deze beide goed afgerond.

Bent u aangesloten bij een beroepsvereniging?
Ik ben aangesloten en geregistreerd bij de Stichting Ring; dit valt onder natuurgeneeskundige therapeuten, en ik heb daar de A-status. Verder ben ik geregistreerd bij de SRBAG. Ook sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heb ik de AGB Codes.

Kom ik in aanmerking voor een vergoeding?

Dit hangt af van hoe u bent verzekerd. U kunt dit navragen bij uw eigen verzekeraar. Indien er vergoedingen zijn, kunt u de factuur bij uw zorgverzekeraar indienen.

Ik ben niet bij alle beroepsverenigingen geregistreerd omdat dat het kostenplaatje verhoogt, wat ik dan aan u zou doorberekenen. Bepaalde verzekeraars die met die beroepsverenigingen (waarbij ik niet ben aangesloten) samenwerken, vergoeden u bijgevolg dan ook niet.

Ik heb expliciet gekozen voor de beroepsverenigingen die bij mijn werk en kennis passen.

Wat is coachen ?

Coachen is en kan zinvol zijn voor iedereen die zich wil laten bijstaan in zijn persoonlijke ontwikkeling en groei. Ik stap ook mee in de trein en reik u de hand bij het verwerken van verlies — van een dierbare, een baan… — of een ander trauma. Ook mensen die gepest worden, hebben baat bij coaching.

Wat doet een coach eigenlijk?

Een coach biedt een luisterend oor en heeft aandacht voor wat ú te vertellen hebt.

Hij helpt u zo bij het zelfonderzoek, geeft u inzicht en reikt u de handvaten aan om eventuele andere en verdere stappen op uw levenspad te zetten. Op die manier bent u beter in staat om met bepaalde zaken om te kunnen gaan zoals burn-out, ontevredenheid, onmacht, stress, trauma, rouw en verwerking van verlies van partner, kind, vrienden of je baan.

Welke massages doet u?

  • Zowel Westerse als Chinese voetreflexologie
  • Sabaaydi-massage
  • Chakramassage, kokosstempelmassage en kinderstempelmassage
  • Aroma Herbal Oil Massage
  • Manuele lymfdrainagemassage volgens de Voddertechniek
  • Rouwverwerkingsmassages

Heeft u nog andere vragen?

Indien u nog vragen hebt, mag en kan u ze altijd hier stellen, zelfs misschien ‘domme’ vragen, want dat zijn ook vragen!